MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
EN |  TR |

DUYURULAR

Dr. Halim Yanıkömeroğlu ise projeye Kanada’nın Carleton Üniversitesinden evrensel araştırıcı olarak katılacak. Araştırma ekibi, bilişsel radyo ve femto hücreleri de içine alan yeni nesil kablosuz ağ yapılarında radyo kaynak tahsisi ve yönetimi için yeni yöntemleri araştırıp ortaya çıkaracak.   TÜBİTAK EVRENA 1010 fonu alanında dünya çapında bilinirliğe sahip ve Türkiye’de ikamet etmeyen evrensel araştırıcıların olduğu araştırma ekiplerine verilmektedir.

Bilgisayar Mühendisliği bölümü için iş pozisyonu ilanı (Pazartesi, 17 Kasım 2014)
Bilgisayar Mühendisliği bölümü için iş pozisyonu ilanı
Ara Sınav Tarihlerii Fall14 (Cuma, 17 Ekim 2014)
Ara Sınav Tarihlerii Fall14 Sonbahar Dönemi Ara Sınav Tarihleri
SEMINAR: “Pyroelectric Energy Conversion: Fundamentals and Applications” (Pazartesi, 13 Ekim 2014)
SEMINAR: “Pyroelectric Energy Conversion: Fundamentals and Applications” Dr. Brendan Hanrahan's research seminar titled “Pyroelectric Energy Conversion: Fundamentals and Applications” on Friday, Ocotober 17 , at 11:00 am in room A1-92.
SEMINAR: “Robust Optimization Methods for Chance Constrained, Simulation-Based, and Bi-Level Problems” (Cumartesi, 01 Mart 2014)
SEMINAR: “Robust Optimization Methods for Chance Constrained, Simulation-Based, and Bi-Level Problems” Dr. Ihsan Yanıkoğlu’s research seminar titled “Robust Optimization Methods for Chance Constrained, Simulation-Based, and Bi-Level Problems” on Monday, March 17 , at 10:30 in room RGS-28.
SEMINAR: “Towards Sub-Cycle High-Energy Laser Pulses” (Pazartesi, 01 Eylül 2014)
SEMINAR: “Towards Sub-Cycle High-Energy Laser Pulses” Dr. Huseyin Cankaya from Center of Free Electron Laser Science (CFEL), DESY, Hamburg, Germany visited Antalya International University and gave a talk titled "Towards Sub-Cycle High-Energy Laser Pulses”, on Monday, September 1
SEMINAR: "Exemplar-based texture synthesis methods for image prediction and image inpainting problems." (Salı, 11 Mart 2014)
SEMINAR: "Exemplar-based texture synthesis methods for image prediction and image inpainting problems." Dr. Turkan will present exemplar-based texture synthesis methods for image prediction (i.e., predictive coding) and image inpainting problems. The main contributions of this study can also be seen as extensions to simple template matching, however the texture synthesis problem here is well-formulated in an optimization framework with different constraints.
SEMINAR: "Integration of lensfree telemedicine technology with nanostructured plasmonic chips." (Cumartesi, 01 Mart 2014)
SEMINAR: "Integration of lensfree telemedicine technology with nanostructured plasmonic chips." Dr. Cetin will show how lensfree telemedicine technology and nanostructured plasmonic chip technology can be integrated uniquely to realize ultra-sensitive and label-free biosensing in a high-throughput and massively multiplexed manner for field-settings.
Endüstri Mühendisliği bölümü için iş pozisyonu ilanı (Pazartesi, 11 Kasım 2013)
Endüstri Mühendisliği bölümü için iş pozisyonu ilanı
İnşaat Mühendisliği bölümü için iş pozisyonu ilanı (Pazartesi, 02 Aralık 2013)
İnşaat Mühendisliği bölümü için iş pozisyonu ilanı
Elektrik & Elektronik Mühendisliği bölümü için iş pozisyonu ilanı (Pazartesi, 11 Kasım 2013)
Elektrik & Elektronik Mühendisliği bölümü için iş pozisyonu ilanı
Dr.Halil Tekin çalışması ile ilgili seminer verdi. (Pazartesi, 11 Şubat 2013)
Dr.Halil Tekin çalışması ile ilgili seminer verdi. Dr.Halil Tekin "Microengineered Responsive Platforms for Spatial and Geometrical Control of Multicellular Organizations" adlı çalışması ile ilgili seminer verdi.
UAÜ öğrencisi ABD bilim dergisinde (Çarşamba, 20 Kasım 2013)
UAÜ öğrencisi ABD bilim dergisinde Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ) Elektrik ve Elektronik Mühendisliği birinci sınıf lisans öğrencisi İlyes Baali’nin, “Sürekli-Dalga Diyot-Pompalı Alexandrite Lazerlerinin Geliştirilmesi (Tapered diode-pumped continuous-wave alexandrite laser)” üzerine yaptığı bilimsel çalışmalar, fotonik alanının en iyi dergilerinden olan Journal of Optical Society of America B (JOSA-B) dergisinin 2013 yılı Aralık sayısında yayınlandı
ULUSLARARASI ANTALYA ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI ARAŞTIRMA FONLARINA TALİP (Salı, 01 Ekim 2013)
ULUSLARARASI ANTALYA ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI ARAŞTIRMA FONLARINA TALİP

Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ) Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümü öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Hazer İnaltekin Avrupa Birliği 7. Çerçeve Programı (AB 7.ÇP) kapsamında “ENIGmA: Engineering Network and Interference Geometry for the Analysis and Design of Next Generation Wireless Networks” başlıklı projeyi yürütmek için Avrupa Birliğinden 100.000 Avro tutarında araştırma fonu almaya hak kazandı. Dr. İnaltekin’in projesi AB 7.ÇP ana şemsiyesi altında Marie Curie Araştırma Programları ve Bursları tarafından 2012-2016 yılları arasında dört sene boyunca desteklenecek.

ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRETİM ÜYELERİMİZDEN DR. İNALTEKİN TÜBİTAK EVRENA 1010 FONUNU ALMAYA HAK KAZANDI (Salı, 01 Ekim 2013)
ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRETİM ÜYELERİMİZDEN DR. İNALTEKİN TÜBİTAK EVRENA 1010 FONUNU ALMAYA HAK KAZANDI Uluslararası Antalya Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümü öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Hazer İnaltekin’in baş yürütücü olduğu araştırma ekibi, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumundan 330.000 Türk Lirası tutarında araştırma fonu almaya hak kazandı. Baş yürütücü Dr. Inaltekin’e ek olarak, araştırma ekibi kablosuz iletişim alanında önde gelen üç araştırıcıdan oluşmaktadır. Bu araştırıcılardan ikisi, Dr. Cenk Toker ve Dr. Gürhan Bulu, projeye Hacettepe Üniversitesinden katılmaktadırlar.