MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
EN |  TR |

DUYURULAR

Dr. Halim Yanıkömeroğlu ise projeye Kanada’nın Carleton Üniversitesinden evrensel araştırıcı olarak katılacak. Araştırma ekibi, bilişsel radyo ve femto hücreleri de içine alan yeni nesil kablosuz ağ yapılarında radyo kaynak tahsisi ve yönetimi için yeni yöntemleri araştırıp ortaya çıkaracak.   TÜBİTAK EVRENA 1010 fonu alanında dünya çapında bilinirliğe sahip ve Türkiye’de ikamet etmeyen evrensel araştırıcıların olduğu araştırma ekiplerine verilmektedir.

Proje Yönetimi Semineri (Cuma, 07 Mart 2014)
Proje Yönetimi Semineri Araştırma Projeleri için Fikir Geliştirme, Proje Başvurusu Hazırlama ve Proje Yönetimi Semineri
İnşaat Mühendisliği bölümü için iş pozisyonu ilanı (Pazartesi, 02 Aralık 2013)
İnşaat Mühendisliği bölümü için iş pozisyonu ilanı
Elektrik & Elektronik Mühendisliği bölümü için iş pozisyonu ilanı (Pazartesi, 11 Kasım 2013)
Elektrik & Elektronik Mühendisliği bölümü için iş pozisyonu ilanı
Bilgisayar Mühendisliği bölümü için iş pozisyonu ilanı (Pazartesi, 11 Kasım 2013)
Bilgisayar Mühendisliği bölümü için iş pozisyonu ilanı
Endüstri Mühendisliği bölümü için iş pozisyonu ilanı (Pazartesi, 11 Kasım 2013)
Endüstri Mühendisliği bölümü için iş pozisyonu ilanı
ELEKTİKLİ ARAÇLARDA BATARYA TEKNOLOJİLERİ (Pazartesi, 28 Ekim 2013)
ELEKTİKLİ ARAÇLARDA BATARYA TEKNOLOJİLERİ

Sanayi ve Akademisyenler Elektrikli Araçlarda Batarya Teknolojileri İçin Buluşuyor.
UAÜ öğrencisi ABD bilim dergisinde (Çarşamba, 20 Kasım 2013)
UAÜ öğrencisi ABD bilim dergisinde Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ) Elektrik ve Elektronik Mühendisliği birinci sınıf lisans öğrencisi İlyes Baali’nin, “Sürekli-Dalga Diyot-Pompalı Alexandrite Lazerlerinin Geliştirilmesi (Tapered diode-pumped continuous-wave alexandrite laser)” üzerine yaptığı bilimsel çalışmalar, fotonik alanının en iyi dergilerinden olan Journal of Optical Society of America B (JOSA-B) dergisinin 2013 yılı Aralık sayısında yayınlandı
ULUSLARARASI ANTALYA ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI ARAŞTIRMA FONLARINA TALİP (Salı, 01 Ekim 2013)
ULUSLARARASI ANTALYA ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI ARAŞTIRMA FONLARINA TALİP

Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ) Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümü öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Hazer İnaltekin Avrupa Birliği 7. Çerçeve Programı (AB 7.ÇP) kapsamında “ENIGmA: Engineering Network and Interference Geometry for the Analysis and Design of Next Generation Wireless Networks” başlıklı projeyi yürütmek için Avrupa Birliğinden 100.000 Avro tutarında araştırma fonu almaya hak kazandı. Dr. İnaltekin’in projesi AB 7.ÇP ana şemsiyesi altında Marie Curie Araştırma Programları ve Bursları tarafından 2012-2016 yılları arasında dört sene boyunca desteklenecek.

UAÜ – Boğaziçi Üniversitesi Ortak Konferansı (Cuma, 11 Ekim 2013)
UAÜ – Boğaziçi Üniversitesi Ortak Konferansı Boğaziçi Üniversitesi’nin 2000 yılından bu yana düzenlediği ‘Enformasyon Teknolojisine Dayalı Yüksek Öğrenim ve Staj’la ilgili (Information Technology Based Higher Education and Training) 12. uluslararası konferansı, Uluslararası Antalya Üniversitesi ev sahipliğinde Antalya Rixos Hotel’de gerçekleştiriliyor.
ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRETİM ÜYELERİMİZDEN DR. İNALTEKİN TÜBİTAK EVRENA 1010 FONUNU ALMAYA HAK KAZANDI (Salı, 01 Ekim 2013)
ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRETİM ÜYELERİMİZDEN DR. İNALTEKİN TÜBİTAK EVRENA 1010 FONUNU ALMAYA HAK KAZANDI Uluslararası Antalya Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümü öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Hazer İnaltekin’in baş yürütücü olduğu araştırma ekibi, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumundan 330.000 Türk Lirası tutarında araştırma fonu almaya hak kazandı. Baş yürütücü Dr. Inaltekin’e ek olarak, araştırma ekibi kablosuz iletişim alanında önde gelen üç araştırıcıdan oluşmaktadır. Bu araştırıcılardan ikisi, Dr. Cenk Toker ve Dr. Gürhan Bulu, projeye Hacettepe Üniversitesinden katılmaktadırlar.